Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

  Elektro pro domov  Kvalita - Profesionalita  Internetový obchod s domácími spotřebiči 

RECENZE

Přidáno: 15.02.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Doručení do druhého dne, zboží v pořádku,

 

Přidáno: 24.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nenašel zajemce

Proti:

Nenašel zajemce

 

Přidáno: 15.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

byli rychlí v dodání

 

Přidáno: 15.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlá komunikace,bez problémů.....

 

Přidáno: 06.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost

 

Přidáno: 25.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Kvalitní a rychlé dodání.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení
 

Přidáno: 23.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Objednany vysavac prisel vporadku. Jen je hrozne hlucny, nastaveni vysky preskakuje, kartac je velice mekky-nevysyva/ackoliv je silny motor/ jak by mel, pridavny kartac nema motorek, zastavuje se pri sani. Zklamani ve velkem! Byl nafocen a popsan jako super vysavac ...Nemohu doporucit. Mohu poorovnat s jinou znackou, meli jsme starsi a dali jsme ho znamym, v domeni,ze si koupime novy, a bude lepsi! Chyba.

 

Vyjádření našeho obchodu

Tak tady přemýšlím co si mám o tomto hodnocení myslet. Asi bych to přirovnal k autu. Koupil jste si Trabanta, ale chcete aby se choval jako Mercedes.
Jedná se o vysavač za 890 Kč, na internetu má velice dobré hodnocení, ale je zde také konstatováno, že je hlučný. V hodnocení se dočtete, že je sice hlučný, ale vysává skvěle. Jinak kartáč nevysává, ale sbírá vlasy a chlupy, dále víří koberec a následně vysavač vysaje.
U Kategorie do 5. 000 neznám vysavač který má u malého turbokartáče motorek, ten je zbytečný a jestli vše používáte tak, jak se má, tak tento turbokartáč plně zvládá požadavky na něj kladené. Přepínání výšky kartáče je mechanické a není nijak spojeno s funkcí vysavače a ani nemá jak přeskakovat.
Doporučuji si ještě jednou přečíst návod, jak vše sestavit a používat.
 

Přidáno: 15.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

zásilka přišla už druhý den

 

Přidáno: 14.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nakoupení v klidu a pohodě z domova,bez čekání...

 

 

Přidáno: 10.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlost, komunikace

 

 

Přidáno: 09.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

je po ruce

 

 

Přidáno: 14.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlá komunikace
levné zboží
rychlé dodání

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení
 

Přidáno: 07.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

DRAHÁ DOPRAVA A NENABÍZÍ SE MOŽNOST VYZVEDNUTÍ V ZÁSILKOVNĚ

Vyjádření našeho obchodu

Nechceme schovávat levnější dopravu za vyšší cenu zboží. Cena dopravy je přefakturovávána dle ceny přepravce. Tedy PPL či Pošty. Nechceme se podbízet nižší cenou za dopravu tím, že zdražíme zboží, to je potom nevýhodné pro zákazníka při osobním odběru,
 

Přidáno: 07.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji všem zákazníkům, po velmi dobré zkušenost, využít tento obchod pro svůj nákup

Pro:

Rychlé a bezproblémové vyřízení objednávky, včetně jejího dodání, což mě velmi mile překvapilo.

Vyjádření našeho obchodu

Vaše spokojenost je pro nás povzbuzením. děkujeme
 

Přidáno: 14.06.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Minimální doba od uzavření objednávky do doručení